Téma: Stojaté vody v okolí Frýdku?
Máte někdo zkušenosti - můžete doporučit stojáky v okolí frýdku místku ( lov kaprů a bíle ryby ).
Díky Hanz
|
Ryby, rybaření a rybářský sport. Jediné fórum pouze pro rybáře. Ryby, rybářství a vše o něm. | ![]() |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Máte někdo zkušenosti - můžete doporučit stojáky v okolí frýdku místku ( lov kaprů a bíle ryby ).
Díky Hanz
Zale zi na tom jak daleko od frydku je jeste okoli
a jeste odkud mas povolenku.
Tak z Ostravy cestou na Frydek, muzes navstivit treba Kubon, revir 471 111 - bile ryby je tam hodne, a kapriku taky, ale musis to dost selektovat.
Tak z Ostravy cestou na Frydek, muzes navstivit treba Kubon, revir 471 111 - bile ryby je tam hodne, a kapriku taky, ale musis to dost selektovat.
Ja bych nevynechal jeste staric, ten je blize frydku 471 089 / 2 da se tam chytit skoro vsechno co bezne stojaky nabizeji
jako asi vude ![]()
Teď jsem po delší době zavítal - fakt jsem nečekal hned dvě odpovědi - na staříč občas sjedu - nenapadá Vás ještě nekoho něco?
pokud si pod MO ve frydku tak je tam prehrada olesna tusim. ![]()
Tak na občasnou docházku to tam není ideální - přece jen jde o dost velký revír ![]()
Pokud chodis jen obcas a chces si zachytat tak zas az tak o velikost reviru nejde jen je treba si tam najit nejaky dobry flek. ![]()
A to je právě ono, na takovém revíru se dobrý flek strašně špatně hledá. Protože jednou dobrý je a pak zase ne.
No to mas trochu pravdu, ale ne vsechny fleky takhle chladnou, nektere jsou dobre porad
.
A potom kdyz prides k vode a mas otevrene oci a trochu se porozhlednes, nebyva lokalizace ryb ( aspon tech mensich ) takovy problem, ja bych se toho tak nebal! ![]()
Uvidíme snad to tam letos půjde. A nějaké jiné revíry? nějaké nápady?
Uz mne nic nenapada, ale z frydku by to mnelo byt celkem blizko na zerky, nebo na terlice.
Stejný problém - obří revíry! Rád bych něco menšího co se dá lépe otipovat.
Tak otipovat se da vsechno, ale z tech mensich co ja znam mas asi nejbliz Staric. ![]()
Ten znám, zkusím to tam více prozkoumat, díky za tip.
Příspěvky [ 16 ]
Stránky 1