1

Téma: Šňůra na návazce na kapry

Zdravím mám kmenový vlasec 22 a používám šňůru na návazce - 6ku. Chystám se na větší kapry a rozhodl jsem se koupit 30 na kmen. Jakou doporučujete na návazce?

2

Re: Šňůra na návazce na kapry

O prumer zas az tak moc u snurek nejde, ridime se u nich spis nosností. wink

A na jakou nastrahu lovis, nebo chces lovit?

3

Tak chystám se asi na boilies, a jinak klasiku pelety, kukuřici atd. Já s těmi hmotnostmi dost válčím - nikdy pořádně neodhadnu tak aby to bylo idální a moc to nezhrubovalo koncovou montáž.

4

JJ ja ti rozumim, jenze ne uvsech navazcovych snurek je uveden prumer, vlastne neni skoro u zadne smile .

Dale zalezi na tom co mas za kmenovy vlasec ( nosnost, znacka ) a v jakych podminkach a v jakem rocnim obdobi se chystas lovit. wink

5

To je otázek jak u zkoušek na řidičák! big_smile

jaro, léto, podzim, zima.
kmen mám od Sufixe tuším, 22ku. Podmínky dobré.

6

chytas ve vazkach nebo na volne vode, ostre kameny, musle, blato ... ? to vsechno je dulezite wink

7

Jestli by jsi byl tak hodný mohl by jsi popsat minimálně tyhle dva:

vazky:
volna voda:
ale idealne i kombinace s ostatním. Dík

8

Na volnou vodu s piscitym dnem bez muslicek, muzes pouzit v podstate cokoli od multistrandu az po lanko a v nosnostech jake uzans za v hodne.

Do vázek bych doporucil pevnejsí at muzes tu rybu otocit ( natvrdo ji udrzet dal od vázek ), a nezapomen na protioderovou snuru dostatecne delky.

Dale pokud sou ty vázky ostré, budes muset sáhnout po necem co vydrzí, Fluorocarbon, lanko, enduro od tesaka, quicksilver od krystonu ... smile

9

Díky moc, to vypadá dobře, rozhodně to zkusím!

10

Zkus, uvidis co ti sedne wink .